Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Ποιοι είμαστε.

Βρισκόμαστε στα μέσα μιας σκληρής επίθεσης ενάντια στο λαό .Η επίθεση αυτή πραγματοποιείται με πρόσχημα την αναδιάρθρωση της χώρας και έχει ως στόχο τη λαϊκή τάξη ,όλους τους αγωνιζόμενους πολίτες της χώρας ,τους εργαζόμενους ,τους ανέργους ,τους νέους ,τους συνταξιούχους .
Προσπαθούν να μας εξαθλιώσουν ,να μας κάνουν να μιλάμε για επιβίωση και όχι για διαβίωση και μας ζητούν να είμαστε και ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα τους.
Είμαστε όλοι εκείνοι που δεν μπορούμε να αντιπροσωπευτούμε από κανένα κόμμα διότι δεν δεχόμαστε τον όρο του “Αστικού Κοινοβουλευτισμού” αφού έχουμε βιώσει στο πετσί μας τα κατορθώματά του.
Είμαστε εκείνοι που θεωρούμε ξεπουλημένες τις ηγεσίες της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ και ζητάμε ένα μαζικό εργατικό κίνημα υπό την καθοδήγηση του λαού και όχι του κάθε εργατοπατέρα που έχει ως στόχο την προσωπική του ανάδειξη.
Είμαστε ,οι φοιτητές που βλέπουμε το μέλλον μας να καταρρέει.Έχουμε στα χέρια μας πτυχία τα οποία μας είναι παντελώς άχρηστα διότι δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας ,οι μαθητές που γινόμαστε πειραματόζωα των κυβερνήσεων και καθορίζεται το μέλλον μας με μερικά διαγωνίσματα.
Είμαστε οι απεργοί που δεχτήκαμε πολλές φορές την ανελέητη μανία των δυνάμεων καταστολής με ξύλο ,δακρυγόνα και συλλήψεις.
Είμαστε εκείνοι που έχουμε καταλάβει πως το καπιταλιστικό οικονομικό σύστημα που δεν νοιάζεται για τον άνθρωπο δεν μπορεί να υπάρξει άλλο.
Είμαστε εκείνοι που παρά τις όποιες διαφωνίες μέσα μας ,σταθήκαμε δίπλα σε όλους όσους αγωνίζονταν ενάντια στο κράτος .
Είμαστε δίπλα στους φοιτητικούς και μαθητικούς αγώνες για ένα καλύτερο αύριο που ανήκει στη νεολαία.
Ήμασταν δίπλα στους κλάδους των εργαζομένων που “ντύθηκαν στα χακί” ,κοινώς επιστρατεύθηκαν ( ναυτεργάτες ,καθηγητές ,εργαζόμενοι του ΜΕΤΡΟ ) .
Ήμασταν δίπλα στους εργαζόμενους τις ΕΡΤ ,παρά τις διαφωνίες που είχαμε για τον τρόπο λειτουργίας της ραδιοτηλεόρασης ,επειδή ο τρόπος του κλεισίματος ήταν άκρως παράνομος ,απολυταρχικός και παράνομος.
Ήμασταν μαζί με τους μετανάστες που , δέχτηκαν την φιλοξενία του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ με τον “Ξένιο Δια” ,φυλακίστηκαν – ξυλοφορτώθηκαν – βασανίστηκαν στα αστυνομικά τμήματα ή στα κέντρα κράτησης ,μαχαιρώθηκαν από φασίστες – νεοναζί.
Στεκόμαστε ενάντια σε όλα τα κόμματα και τις πολιτικές κινήσεις που έχουν ρατσιστικές και φασιστικές αντιλήψεις γιατί πάνω απ’όλα είμαστε άνθρωποι.

Θεωρούμε ως πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη μιας κίνησης που θα μπορέσει να διαδώσει στον υπόλοιπο λαό πως θα διαμορφωθεί το μεγάλο λαϊκό κίνημα που θα έχει όλες τις προϋποθέσεις να παλέψει ενάντια στην κάθε απολυταρχική και αντιλαϊκή κυβέρνηση ,το κεφάλαιο και εν τέλει το καπιταλιστικό σύστημα.
Σε αυτήν την κίνηση είστε όλοι σας ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε μαζί μας και:
να αναφέρετε τους προβληματισμούς σας ,να μας προτείνετε λύσεις ,τρόπους δράσης και αγώνα..

Αυτοδιαχειριζόμαστε ένα e-mail στο οποίο θα χαρούμε να δούμε τα προβλήματά σας ,τις προτάσεις σας και τις ιδέες σας..
agwnkinan@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου